Ознака: лента

„Брзата лента“ за транспортниот сектор е само „респираторна машина“ за преживување

За транспортерите/превозниците и за транспортниот сектор, проблемот со патните исправи беше капката што „ја прелеа чашата“ по проблемите со корона-ограничувањата, економската криза, застоите, намалениот...

Лента како замена за градник е вистински хит

Нега и убавина Нипси Дејзи, корисничка на социјалната мрежа Тикток, стана вирална на платформата откако на пријателките им откри неколку едноставни чекори за користење леплива...

Нетрпеливите возачи го претворија тротоарот во коловозна лента

Во тек се градежни активности на повеќе локации за реконструкција на сообраќајниците во надлежност на Градот. Се работи интензивно и на повеќе локации, а...