Ознака: Кристијан Теодоров

Ако немате добро сценарио, попусто е убава фотографијата

Кристијан Теодоров, фотограф и кинематографер Кристијан Теодоров од 2008 година ја почнува својата фотографска кариера како фотограф на концерти и фестивали. Официјален фотограф е на...