Ознака: коњички спорт

Гроздановска и Милошевски со по две победи

Изминатиов викенд на хиподромот во Маџари, на теренот на клубот за коњички спорт Илинден, се одржа шестото коло од отвореното Првенство на Македонија во...

Првенство и Куп на Македонија во прескокнување пречки

Федерацијата на коњички спортови на Македонија, а во организација на коњичкиот клуб за коњички спорт Илинден од Скопје, утре со почеток од 9 часот,...

Утре втор јунски турнир и дресурно јавање

КОЊИЧКИ СПОРТ Според план-календарот на Федерацијата за коњички спорт на Македонија, а во организација на клубот Анималс од Скопје, утре (од 11 часот), во скопската...

Гроздановска, Кајев и Крстовска најуспешни

Според план-календарот за натпревари за 2023 година на Федерацијата за коњички спортови на Македонија, на теренот на коњички клуб Анималс од Скопје, во скопската...

Познати најдобрите во генералниот пласман во коњички спорт за 2022 година

Познати се најдобрите натпреварувачи во генералниот пласман во коњички спорт по завршувањето на шесте кола од Првенството на Македонија по категории и класи, од...

Натпреварувачите од Анималс најуспешни на Вториот ноемвриски турнир

Клубот Анималс беше најдобар на Вториот ноемвриски коњички турнир и последното (6. коло) од Отвореното Државно првенство во прескокнување пречки одржани денес на терените...

В недела втор Ноемвриски коњички турнир

Според план-календарот на Федерацијата за коњички спортови на Македонија, в недела со почеток во 11 часот на теренот на коњичкиот клуб Илинден од Скопје,...

Први места за Милошевски, Дуковска, Гроздановска, Реџепи и Атанасовски

Според план-календарот на Федерацијата за коњички спортови на Македонија, во саботата на теренот на коњичкиот клуб Илинден од Скопје, на хиподромот во Маџари, се...

Утре Ноемвриски коњички турнир, в недела Куп на Македонија

Според план-календарот на Федерацијата за коњички спортови на Македонија, утре со почеток во 11 часот на теренот на коњичкиот клуб Илинден од Скопје, на...

Финале на Лига-првенството и Купот на Македонија

КОЊИЧКИ СПОРТ На теренот Хиподром, на скопскиот коњички клуб Илинден, во скопската населба Маџари, денеска, од 10 часот, ќе се одржи првиот „Септемвриски коњички турнир“,...