Ознака: клевети

Регионалната платформ ги осуди заканите и навредите врз новинарките во Македонија

Регионалната платформа на Западен Балкан за застапување на слободата на медиумите и безбедноста на новинарите, која претставува повеќе од 8.000 члена, остро ги осудува...

Етичко постење или мрсење во кампањата

Овие избори се поклопуваат со велигденските пости, што е одлична можност да се види колку претставниците на политичките партии и нивните челници, а секако...