Ознака: карактеристики

Сите психопати имаат заеднички карактеристики

Психопатите многу често се отворени, амбициозни и комуникативни луѓе. Имајќи предвид дека се фокусирани пред сѐ на постигнување успех, тие се моќни и најчесто...

Докторка го сподели сопственото искуство: Какви се ефектите од заболувањето?

Какво е чувството да имате коронавирус? Откако Клер Герада, 60-годишна докторка по општа медицина од Велика Британија била позитивна на ковид-19, таа го споделила...

Карактеристиките на 1960-тите години

Што е карактеристично за 1960-тите години? Како прво, кога ќе се помисли на шеесеттите се отвора низа од слики што покриваат голем и широк...

Оставање – една од главните карактеристики на ловечките кучиња

За оставање се смета навиката на ловецот да го остави кучето на некое место, од кое тоа го гледа или не го гледа ловџијата,...