Ознака: Кадифена револуција“

,,Кадифената револуција“ ќе се одбележи во Скопје

Во чешката амбасада ќе биде отворена изложба на фотографии под наслов „1989 низ очите на фотографот“, каде што ќе бидат презентирани вистински фотографии што...