Ознака: илегалната трговија

Разбиен ланец за нелегална трговија на дрога, оружје и луѓе во...

Полицијата во Босна и Херцеговина, во соработка со српската полиција спроведе акција и разби ланец на трговија со дрога и оружје, во која се...

„Шпигел“: Во Грција интензивирана илегалната трговија со документи за бегалци

Постои онлајн продажба на лични карти, издадени на бегалци од страна на германски компетентни власти, пишува весникот „Шпигел“, повикувајќи се на внатрешна анализа на...