Ознака: изгласани

Собранието ги усвои измените на Законот за субвенциониран студентски оброк, до...

Собранието денеска во рамки на продолжението на 91. седница со 58 гласа „за“ и со 21 „воздржан“, го донесе Законот за изменување на Законот...

Усвоени законите за првосудството и за прекин на бременоста што ги...

Собранието повторно ги усвои законите од правосудството и Законот за прекин на бременоста кои се во интерес на државата и нејзините граѓани, јавува СДСМ...