Ознака: Здравкова

Ивана Здравкова во австриската поставка на оперетата „Ноќ во Венеција“

Станува збор за оперетата „Ноќ во Венеција“ од Ј. Штраус, а јас ја имам честа да ја изведам главната женска улога Анина. Веќе имавме...