Ознака: европски претставници

Министерот Спасовски на билатерални средби со високи европски претставници

На маргините на Министерскиот форум ЕУ-Западен Балкан, што се одржува во Брдо кај Крањ во Република Словенија, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски оствари...