Ознака: Европска банка за обнова и развој

Ковачевски-Руе: Со поддршка од ЕБОР се реализираат клучни капитални проекти за...

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски, денеска, оствари средба со директорката на Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) за Централна...

Утре во Рајски парк ќе се садат дрвjа

Утре во 10:30 часот во Рајски парк, Општина Аеродром, Скопје ќе бидат посадени дрвjа. Настанот е дел од Регионалната програма за енергетска ефикасност за...