Ознака: друг сончев систем

Хабл сними објект од друг сончев систем како минува низ нашиот

Агенцијата НАСА објави фотографија од објект од друг сончев систем и го нарече 2И/Борисов. Објектот е снимен од вселенскиот телескоп Хабл. На фотографијата се гледа...