Ознака: дрогата

Каде сѐ се крие дрогата при обид за шверц?

Веројатно би било многу полесно да се наведат местата во возилата или на човечкото тело каде што никогаш НЕ било пронајдено ништо. Во разговор...

Нов роман за македонските улици, затворските ходници и за дрогата

Деновиве во македонскиот литературен етер се појави романот „Кралеви од улиците“ од Александар Ковилоски. На речиси сто страници, приказната изобилува со дрога, маалски живот,...