Ознака: Давид Темелков

Давид Темелков ни го честита празникот со новата песна „Мојата Македонија“

Познатиот македонски пејач, Давид Темелков, кој гради успешна кариера во Хрватска, a се почесто се јавува и како композитор и автор на текстови, но...

Давид Темелков ја запроси девојката Елена на концерт во Нова Градишка

Познатиот македонски пејач Давид Темелков, кој веќе десетина години гради успешна кариера во Хрватска, вчера одржа голем концерт во Нова Градишка во рамките на...

„Не кревај раце“ – подарок за сите обожаватели за убав почеток...

Давид Темелков со нова песна и спот го прославува роденденот Автори на текстот и на музиката се Миро и Соња Буљан, а препевот на македонски...

Пес­ни­те од пр­ве­не­цот на Да­вид Те­мел­ков „Ди­шам за нас“ проз­ву­чи­ја во...

Има­ше мно­гу емо­ции, бу­ке­ти цве­ќе, пре­гра­тки и среќ­ни ли­ца на синоќешната про­мо­ци­ја­ во Скопје, а Да­вид пре­сре­ќен на си­те са­ка­ше да им ка­же не­кој...

Скопска промоција на албумот „Дишам за нас“ на Давид Темелков

Утревечер младиот македонски пејач Давид Темелков кој веќе пет години гради успешна музичка кариера во Хрватска, ќе го промовира првиот албум „Дишам за нас“,...

Секој ден се трудам да бидам подобар пејач, но и подобар...

Давид Темелков го издаде својот прв албум „Дишам за нас“ Насловната „Дишам за нас“ е моја авторска песна и веќе е хит во Хрватска, има...