Ознака: Влахо Орепиќ

Во Хрватска има 150 илјади фиктивни гласачи?

Постоењето на фиктивните живеалишта за граѓаните е генерирано од политиката и заштитувано за да се влијае на исходот на изборниот процес во Република Хрватска,...