Ознака: виновниците

Вперен граѓански прст кон виновниците за инфлацијата?

Резултатите од анкетата покажуваат дека „вината за растот на инфлацијата граѓаните ја лоцираат првенствено кај Владата, а потоа се глoбалните предизвици и приватниот сектор,...

Ги обвинувам виновниците

Протестирам и обвинувам! Ги обвинувам бескрупулозните и забегани политичари на власт. Ги обвинувам политичарите-мафијаши за нивниот организиран државен криминал. Протестирам против замолкот на интелектуалците....