Ознака: велосипедско дефиле

Петок Ден без автомобили, ќе бидат затворени неколку улици во Скопје

Во петок, 20 септември, со почеток од 11 часот, во организација на град Скопје ќе се одржи велосипедско дефиле под наслов „Ден без автомобили“,...