Ознака: „Браќа Манаки“

Во Битола доаѓа снимателот на филмовите на Ларс фон Трир и...

„Браќа Манаки“ во август цели осум дена Годинава ИФФК „Браќа Манаки“ ќе се одржува од 20 до 27 август во Битола. Фестивалот ќе трае подолго, дури...