Ознака: Босилево

Жители од општините Босилово и Ново Село на средба со претставници...

Компанијата Еуромакс Ресоурцес, концесионер на проектот Иловица – Штука, пред речиси 200 жители од општините Босилово и Ново Село ги претстави економските придобивки и...