Ознака: Балкан-егзит

Балкан-егзит како рециклиран кошмарен сон

Приказните за „излегување“ од веќе воспоставените балкански граници никогаш не исчезнале, а последнава недела зачестија. Милорад Додик зборува за „РС-егзит“, Албин Курти порачува дека...