Ознака: албанофобија

Османи: Барањето да се тргне балансерот е чиста албанофобија

Претседателскиот кандидат на европскиот фронт Бујар Османи смета дека балансерот како алатка за правична застапеност во јавните институциии е најдоброто нешто што ни се...

Сорос: Европа треба да се соочи со својата албанофобија

Постојат прикриени предрасуди и нетрпеливост кон етничките Албанци во Западна Европа, што не може да се потценат при одбивањето на Албанија и Македонија од...