Ознака: активности

A каде беше ти?

Зошто морам да им се извинам на моите родители? Затоа што им ги остававме нашите деца во текот на летото, не размислувајќи колкава одговорност...

Планот 18 е во почетна фаза и се однесува на активности...

Планот 18 е во почетна фаза и се однесува на активности што треба да се преземат до крајот на 2018 година врз основа на...