Лондонската полиција проверува едно „сомнително возило“ оставено на пракинг пред трговскиот центар Вестфилд во источниот дел на Лондон.

Според британските медиуми, реонот околку паркингот е блокиран, а возовите од лондонското метро на застануваат на блиската станица Стратфорд.