НАТО ја претстави формацијата за специјални намени на АРМ, попозната под кодното име „Волци“, објавувајќи нејзин видеопрофил во рамки на серијалот „Ние сме НАТО“.

„Волците“ се силни и способни да дејствуваат самостојно или во група. Тие ги извршуваат најчувствителните мисии – се наведува во прилог на видеото.