Фото: Маја Јаневска-Илиева

Во моментов се оддржува прес-конференција на министерот за внатрешни работи на Оливер Спасовски и Основниот јавен обвинител на ОЈО Скопје Гаврил Бубевски за убиството на 14-годишното девојче Вања Ѓорчевска и на 74-годишниот Панче Жежовски од Велес.