Фото: Горан Анастасовски

Скопје денеска навидум има две лица, гледано од Водно. Во делот на Влае е ведро и чисто, додека кај Аеродром и Лисиче е обвиено во магла.

Оваа невообичаена глетка се забележува на фотографиите на нашиот колега Горан Анастасовски, кои беа сликани истовремено.

Фото: Горан Анастасовски
Фото: Горан Анастасовски