Фото: Маја Јаневска-Илиева

Првиот снег зимава, во Скопје стигна на радост на најмладите, што може да се забележи преку фотографиите на „Нова Македонија“. Времето денеска ќе биде облачно и студено, претежно со врнежи од снег.