Магистралниот пат Кочани-Македонска Каменица кај селото Истибања е нормализиран во 18:10 часот, соопшти Авто мото сојузот на Македонија.

Сообраќајот на овој пат беше во прекин од 17:10 часот и пренасочен по споредните патишта