Фото: Н.М.

Пунктот за промена на лични документи без закажување во Полициската станица „Пролет“ во Скопје ќе работи и денеска и утре од 8 до 16 часот.

Како што соопшти МВР, граѓаните кои сакаат да направат промена на личните документи во овој пункт, тоа можат да го направат без претходно закажување.

Од 8 до 16 часот денеска ќе работат и шалтерите за издавање на готови документи во објектите во МРТВ и Беко.