Скопјанка на возраст од 45 години во полициската станица Бит Пазар пријавила дека нејзиниот малолетен син бил сексуално злоставен во август годинава.

Жената во полиција кажала дека полови дејствија врз детето извршиле тројца малолетници.

Полицијата презема мерки за расчистување на случајот.