Во скопско Арачиново вечерва се спроведува полициска акција, објавија повеќе медиуми повикувајќи се на информации од МВР.

Медиумите што се на терен објавуваат дека во селото се распоредени полициски сили и возила.

МВР за утре најави повеќе детали за акцијата.