Фото: Маја Јаневска-Илиева

Светската здравствена организација објави видео на кое е објаснето како се пренесува ковид-19 и како да се заштитите.

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите?

Како се пренесува КОВИД-19 и како да се заштитите? Споделете го видеото од Светската здравствена организација.

Posted by Министерство за здравство / Ministria e Shëndetësisë on Среда, 11 март 2020