Трендот за дарување – СРЕЌА ПЛУС, не води на десеттиот јубилеен Саем за венчавки, каде веќе традиционално, Државна лотарија нуди можности за купување подарок инстант лозови во специјално дизајнирани коверти. Овој пат Државна лотарија за посетителите на саемот подготви и посебно изненадување. Секој којшто ќе купи подарок СРЕЌА ПЛУС, со во него пет инстант лозови Еко скутер, од Државна лотарија ќе добие по еден инстант лоз подарок за себе, со можност за освојување на еден од 365-те електрични тротинети.

Оваа специјална понуда е само за посетителите на Саемот за венчавки кој ќе се одржи од 21 до 23 февруари во хотелот Александар Палас во Скопје. Бидете и Вие дел од убавата атмосфера и не пропуштајте да купите за подарок СРЕЌА ПЛУС, можеби од саемот ќе се вратите со вашиот нов еко-скутер. Пролетта што доаѓа ќе ја отвори сезоната за венчавки, ќе нѐ потсети на дарување СРЕЌА ПЛУС, а ќе нѐ потсети и дека во природата најдобро се ужива со еко скутер. На идеата за дарување инстант лозови Еко скутер, нѐ поттикнаа млади брачни парови, кои на својата свадба добија еко-скутери во СРЕЌА ПЛУС коверти. Им благодариме!