Британското Кралско семејство ги претстави првите официјални фотографии на принцот Луис, третото дете на Вилијам и Кејт.

Едната од фотографиите е самиот Луис, а на другата заспаниот Луис го држи неговата сестричка, принцезата Шарлота. Принцот Луис Артур Чарлс се роди на 26 април.