Ознака: Живо месо

„Живо месо“ на Наташа Сарџоска објавена во Мексико

Во Мексико деновиве излезе од печат книгата „Живо месо“ - избор поезија од пет поетски книги на македонската поетеса, писателка и антрополог Наташа Сарџоска....