Ознака: запорожје

МААЕ: Најголемата нуклеарна централа во Украина е под контрола на руските...

Најголемата нуклеарна централа во Украина е под контрола на руските сили, соопшти денеска, Рафаел Гроси, шефот на Меѓународната агенција за атомска енергија (МААЕ), повикувајќи...