Ознака: ВТОРАТА ЛИГА

Младинците ја оправдаа довербата

Новата надградена развојна стратегија ќе овозможи клубот да биде одличен полигон на кој младите талентирани шахисти ќе можат да настапат против многу поискусните шахисти...