Ознака: вредности психолог

Нови стресови се пола од проблемите во психолошката ординација, живееме депресија...

Околу половина од проблемите и прашањата во психолошката ординација се за новите стресови, констатира клиничкиот психолог од прилепската болница Јован Велески. Живееме во тешки...