Ознака: враќње

Ќе добие ли избеганиот шпански монарх кралско добредојде дома?

Во Каса Лучио, ресторан во близина на кралскиот дворец во Мадрид во кој често навраќал поранешниот шпански крал Хуан Карлос Први, гостите деновиве шпекулираат...