Ознака: внатреинституционални комбинаторики

Битолчани во внатреинституционални комбинаторики, мечтаејќи за функционални локални институции

Прегрупирања со нови коалицирања на политичките партии во рамките на Советот на Општина Битола По само година и пол од функционирањето на коалицијата меѓу партијата...