Ознака: Вишо јавно обвинителство

Продолжен притворот на таткото на момчето кое изврши масовно убиство во...

На предлог на Вишото јавно обвинителство во Белград, суд во Белград му го продолжи притворот за уште 30 дена на Владимир К., татко на...