Ознака: вицешампионот

Шампионот и вицешампионот останаа исти, но има и изненадувања

Новото рангирање на Светската банка регистрира дека САД и Кина сè уште се најголеми економии во светот. Следуваат Јапонија, Германија, Индија... Значителен раст на...