Ознака: Векандо

Mладите виртуози од турското трио „Векандо“ на „Охридско лето“

Композиции од Едвард Григ, Фазил Сај, Дмитриј Шостакович и Морис Равел беа на репертоарот на 63. „Охридско лето“ преку извонредната изведба на младите виртуозни...