Ознака: вечно младите скопјани

Масовна журка за вечно младите скопјани

Синоќа во скопски Аеродром сите патишта водеа кон СЦ „Јане Сандански“, каде во втората сала по големина, која собира 2.500 луѓе, вриеше како во...