Ознака: Ванчо Кеков

Акварелите на Ванчо Кеков – рефлексија на внатрешниот порив

Ликовниот уметник Ванчо Кеков од Кавадарци со акварелот е преокупиран повеќе од петнаесетина година, целосно посветено го студира и истражува, а резултатот е повеќе...