Ознака: тркалезна

Високата вредност на вештиот наод суштински елемент за квалитетна кривична...

ТРКАЛЕЗНА МАСА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА ЗА КОРПОРАТИВНА БЕЗБЕДНОСТ: МОДЕЛОТ НА ВЕШТАЧЕЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА - АКТУЕЛНИ СОСТОЈБИ И ПРЕДИЗВИЦИ Во организација на Асоцијацијата за корпоративна...

Изложба „Документот што недостига“ и тркалезна маса

Промотивен настан со фокус на сеопфатно истражување на првото македонско женско списание „Македонка - Орган на АФЖ“ ќе се одржи денеска, со почеток во...