Ознака: транк

Тревога: „Зомби-дрога“ патува преку Атлантикот кон Европа

Транк е „супстанција што се пуши, шмрка или се инјектира“ и предизвикува страшни рани, кои се појавуваат по целото тело. Тоа се често длабоки...