Ознака: ТАДЕЈ ПОГАЧАР

„Возењето велосипед станува поавантуристичко отколку порано“

Ние, помладите возачи, повеќе се тркаме на инстинкт, не го чекаме последниот момент за напад, вели Погачар, кој вози за третата по ред победа...