Ознака: Света года

„Та Неа“: На Света Гора од ковид-19 починале најмалку 40 монаси

Од вкупно 1.800 монаси на Света Гора, најмалку 40 починале од ковид-19, околу 1.000 се разболеле, а само 500 се вакцинирани, пишува грчкиот весник...