Ознака: Сумак

Риши Сунак не е веќе толку богат: Тој и сопругата Мурти...

Според најновата листа на богаташи на „Сандеј тајмс“, Риши Сунак и неговата сопруга Мурти губеле во просек по 500.000 фунти дневно во текот на...